Vážení zákazníci, od 8.7. do 19.7. je náš showroom v Lípě u Zlína z důvodu čerpání dovolené uzavřen. Expedice vašich objednávek je však i po tuto dobu zajištěna! S dotazy ohledně krbů a kamen se můžete obracet na Jiřího Jurčáka (tel. 777733335, jiri.jurcak@krbyjurcak.cz), ohledně ostatního sortimentu a vašich objednávek přes e-shop na Zuzanu Ventrčovou (tel. 733352320, zuzana.ventrcova@krbyjurcak.cz). Děkujeme za pochopení. Za tým KRBY Jurčák, Petr Jurčák

Pro opravdové gurmány je měření teploty porkmů naprostou nezbytností...

Rösle Digitální teploměr vpichový
Rösle Teploměr vpichový Gourmet
Rösle Teploměr

Měříme teplotu nejen uvnitř grilu, ale i uvnitř potravin

Správná teplota, při které se jídlo připravuje zajistí, že bude hotové a nemusíte mít obavy, že budete servírovat nedodělaný nebo naopak převařený pokrm. Teplotu v grilu snadno poznáte a změříte. Plynové grily Videro mají ve skleněném víku umístěný velký a přehledný teploměr, kde lze teplotu snadno číst.

Rösle Plynový gril Videro G4-S Vario+

Pro opravdové gurmány je měření teploty naprostou nutností, proto při přípravě pokrmů měří i teplotu uvnitř pokrmu. Tuto teplotu snadno a rychle změříte pomocí vpichového teploměru. V níže uvedené tabulce najdete přehled doporučených teplot pro různé druhy masa.

Ke zjištění teploty masa můžete použít jednoduše jeden ze dvou originálních digitálních teploměrů značky Rösle:

Teploměr vpichový Gourmet


Digitální vpichový teploměr k určení teploty jídla , teplotní rozsah od 20 °C do 200 °C, měření do 5 sekund ,osvětlený displej, celková délka: 22 cm.

Rösle Teploměr vpichový Gourmet

Teploměr vpichový digitální


Digitální vpichový teploměr k určení teploty jídla, teplotní rozsah od 20 °C do 250 °C, přednastavené základní teploty pro přípravu hovězího, vepřového, telecího, jehněčího masa a drůbeže, Integrovaný časovač, 2 senzory pro teplotu masa a teploty grilu.

Rösle Digitální teploměr vpichový
Pokrm Teplota v grilu Teplota v jádru Propečení
HOVĚZÍ Hovězí roast beef 150°C

53°C

medium rare
Hamburger 220°C 55°C medium
pupek (flank) 190°C 56°C medium
svíčková 220°C 55°C medium
vysoký roštěnec 220°C 56°C medium
RYBY losos 140°C 55°C medium
treska 140°C 58°C done
tuňák 220°C 50°C medium
JEHNĚČÍ jehněčí žebra 190°C 60°C medium
jehněčí zadní 130°C 64°C medium
hamburger 220°C 60°C medium
VEPŘOVÉ roláda/krk 130°C 70°C done
šunka od kosti 110°C 65°C done
vepř.svíčková/panenka 190°C 63°C medium
vepř.bok 110°C 70°C done
trhané vepřové 110°C 85°C well done
DRŮBEŽ celé kuře 170°C 78°C done
kuřecí roláda 130°C 75°C done
bažant 130°C 72°C done
krůta 130°C 74°C done
kachní stehno 130°C 85°C done
kachní prsa 130°C 65°C medium
TELECÍ telecí spodní šál 130°C 55°C medium

K měření potravin vám budou jednoduché teploměry Rösle sloužit dostatečně. Pokud byste si ale chtěli dopřát Mercedes mezi digitálními teploměry, doporučujeme bezdrátové teploměry Meater a Meater+. V nabídce máme také Meater Block v sadě. Všechny tři uvedené jsou také velmi oblíbené jako dárek pro milovníky grilování.

BEZDRÁTOVÉ TEPLOMĚRY MEATER

Meater +
Meater
Meater Block
Vlastní kamenná prodejna a sklad

Vlastní kamenná prodejna a sklad

v Lípě u Zlína, k vidění krbové vložky, kamna, grily a další

Působíme po celé ČR

Působíme po celé ČR

krby stavíme po celé ČR

Komplexní kamnářské služby

Komplexní kamnářské služby

od návrhu po realizaci

Tým odborníků

Tým odborníků

vždy připraven vám poradit s výběrem krbu, kamen, grilu, materiálů nebo příslušenství