Vaše objednávky vyřídíme do 24 hodin. Zboží skladem expedujeme obratem. Přijďte si prohlédnout zboží na náš showroom do Lípy. Akceptujeme platby hotově i kartou.

Keramické grily Big Green Egg - originál kamado grily již od roku 1974

Pro tuto sezónu jsme si vytyčili novou metu - vybudovat nový showroom se zahradními grily a příslušenstvím.

Pokud patříte mezi milovníky grilování a s příchodem jara už přemýšlíte, jakou si postavit venkovní kuchyni, co vše v ní budete chtít vykouzlit, už si nemusíte lámat hlavu. Jsme tu pro vás s kompletní nabídkou luxusních keramických grilů Big Green Egg provtřídní kvality. Dále u nás najdete plynové grily a grily na dřevěné uhlí německé značky Rösle, které patří rovněž mezi špičku zahradního grilování. 

K Big Green Egg a Rösle si můžete vybrat i širokou paletu příslušenství. Téměř vše je k vidění a vyzkoušení u nás v shoroomu v Lípě, kde si jednotlivé výrobky můžete v klidu osahat. Protože sortiment příslušenství je opravdu velmi široký, pro lepší přehlednost jsme jej rozdělili do několika kategorií, aby se vám z toho nezamotala hlava. 

Vedle světoznámého Big Green Egg a Rösle vám představujeme vysoce kvalitní litinové nádobí značky Petromax. Takový guláš z litinového kotlíku je skvělá pochoutka!

Velkým pomocníkem ve světě grilování se stal podpalovač Looftlighter značky Looft, který si můžete na našem showroomu též prohlédnout. K vidění máme i absolutní novinku, co se týče kontroly teploty připravovaných pokrmů, ať už je to roastbeef nebo vepřové koleno. Společnost Apption Labs vyvinula naprosto unikátní bezdrátový teploměr Meater, který se snadno propojí s mobilní aplikací v českém jazyce.

A bez kvalitních nožů by grilování opravdu nešlo. Vybrali jsme nejlepší z nejlepších: Forged, nože vyznačující se ručně kovanou čepelí a Style de Vie, u kterých je každé provedení nože originál. Style de Vie rozšířil nabídku o kolekci Laguiole, která zahrnuje luxusní sady příborů, nožů a speciálních produktů, jako je šavle na otevírání šampaňského.

V případě, že si nebudete vědět rady s výběrem, neváhejte se na nás obrátit. Rádi pomůžeme.

Vlastní kamenná prodejna a sklad

Vlastní kamenná prodejna a sklad

v Lípě u Zlína, k vidění krbové vložky, kamna, grily a další

Působíme po celé ČR

Působíme po celé ČR

krby stavíme po celé ČR

Komplexní kamnářské služby

Komplexní kamnářské služby

od návrhu po realizaci

Tým odborníků

Tým odborníků

vždy připraven vám poradit s výběrem krbu, kamen, grilu, materiálů nebo příslušenství

Tyto stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním těchto stránek s tím souhlasíte. Další informaceSouhlasímNastavení