Volně stojící krbová kamna Romotop LAREDO 01 AKUM - bílá lesklá keramika s akumulačními bloky

Nejen stavbou krbů na klíč jsme živi. Dodáme a zprovozníme vám také volně stojící krbová kamna!

Dnes jsme zákaznici z Lukova u Zlína namontovali krásná akumulační krbová kamna Romotop LAREDO 01 AKUM s bílou lesklou keramikou. Jde o kamna, která lze dovybavit akumulačními bloky, které se umísťují do prostoru nad topeniště. Naše zákaznice této možnosti využila, což jistě ocení, až kamna začne aktivně využívat. 

Krbová kamna jsme zákaznici nejen že pomohli vybrat, objednat a dovézt, ale zajistili jsme jí jejich kompletní zprovoznění. To znamená napojení na předem připravené potrubí pro přívod spalovacího vzduchu z exteriéru a také napojení na spalinovou cestu - kouřovodem do komína. Jedinou věc, kterou si zákaznice zajistila vlastními silami, bylo krásné sklo tloušťky 8 mm s nášlapnou fazetou.

Kamna Romotop LAREDO 01 AKUM si od nás můžete objednat i vy! Na výběr máte z 30 barevných odstínů keramiky, takže vybere si opravdu každý. V případě vašeho zájmu stačí níže vyplnit nezávazný poptávkový formulář.

Vlastní kamenná prodejna a sklad

Vlastní kamenná prodejna a sklad

v Lípě u Zlína, k vidění krbové vložky, kamna, grily a další

Působíme po celé ČR

Působíme po celé ČR

krby stavíme po celé ČR

Komplexní kamnářské služby

Komplexní kamnářské služby

od návrhu po realizaci

Tým odborníků

Tým odborníků

vždy připraven vám poradit s výběrem krbu, kamen, grilu, materiálů nebo příslušenství

Tyto stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním těchto stránek s tím souhlasíte. Další informaceSouhlasímNastavení