Vaše objednávky vyřídíme do 24 hodin. Zboží skladem expedujeme obratem. Přijďte si prohlédnout zboží na náš showroom do Lípy. Akceptujeme platby hotově i kartou.

Sommerhuber

Pokud toužíte po něčem opravdu výjimečném, je zde keramika Sommerhuber. Od tradičních keramických kachlí po designovou velkoformátovou keramiku jedinečného vzhledu.

Přemýšlíte, co použít jako povrchovou úpravu vašeho krbu nebo kamen, nebo čím krb či kamna ozvláštnit? Přijďte se k nám podívat na vzorky kachlí hornorakouské firmy Sommerhuber. Co se týče keramiky, nic lepšího zřejmě na trhu nenajdete.

Tradice & moderní doba ve znamení slunce

Historie tradičního kamnářského řemesla v hornorakouském Steyeru sahá do roku 1491. I v dnešní době jsou kachle vyráběny podle původních postupů i když jsou podporovány nejmodernějšími technologiemi. Sortiment firmy Sommerhuber je velice rozšířený. Firma ve své manufaktuře vyrábí kachle pro tradiční kamna a krby, stejně jako designově orientovanou velkoformátovou keramiku a keramiku pro zařízení wellness. Budoucnost je tedy založena na silném základu mnohaleté tradice.

Útulnost & pohoda v centru vaší pozornosti

Ze všech metod vytápění je tepelné záření vycházející z keramiky Sommerhuber nejblíže zdraví prospěšnému záření slunečních paprsků. Vytváří útulné vnitřní klima, jemně ohřívá tělo a objekty v místnosti, nikoli však vzduch. Výrobky Sommerhuber jsou vyjádřením holistické kultury bydlení. Individuální pohoda v nejkrásnější formě.

Inovace & rozvoj - hlavní principy firmy Sommerhuber

Od současných inovací v glazování, jedinečných keramických konstrukcí a povrchů až po unikátně tvarované keramické díly v moderním stylu. Se zkušenostmi a odbornými znalostmi nabytými za více než 500 let se firma Sommerhuber neustále rozvíjí. Jejich výrobky reflektují dnešní designové standardy.

Nejmodernější technologie & tradiční řemeslo v harmonii

Dokonce i dnes je každá vyrobená keramická kachle spojena s řemeslnou výrobou, bez ohledu na její formát či design. Každá kachle je samostatně odlita, opracována, opatřena glazurou a vypálena v průběhu 36 hodin. Navzdory všem maximálním designovým a nejmodernějším technologickým standardům se průběh výroby za uplynulá staletí příliš nezměnily. Od prvotního návrhu až po dokončená kachlová kamna, obklady pro krby nebo pro použití ve wellness, se výrobky Sommerhuber vyznačují nejvyšší řemeslnou kvalitou.

Rodinné podnikání s historií

Původ je základem budoucnosti. Od roku 1843 je firma ve vlastnictví rodiny Sommerhuber a dnes je provozována její pátou generací. Díky svojí mimořádné kvalitě a dlouholetým zkušenostem v oboru řemesel firma získala v roce 1900 titul císařského a královského (k. & k.) dodavatele pro rod Habsburků. V roce 1905 pak byla jmenována dodavatelem prince Ludvíka Sasko-Kobursko-Gothajského.

Vlastní kamenná prodejna a sklad

Vlastní kamenná prodejna a sklad

v Lípě u Zlína, k vidění krbové vložky, kamna, grily a další

Působíme po celé ČR

Působíme po celé ČR

krby stavíme po celé ČR

Komplexní kamnářské služby

Komplexní kamnářské služby

od návrhu po realizaci

Tým odborníků

Tým odborníků

vždy připraven vám poradit s výběrem krbu, kamen, grilu, materiálů nebo příslušenství

Tyto stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním těchto stránek s tím souhlasíte. Další informaceSouhlasímNastavení