Vaše objednávky vyřídíme do 24 hodin. Zboží skladem expedujeme obratem. Přijďte si prohlédnout zboží na náš showroom do Lípy. Akceptujeme platby hotově i kartou.

Předváděcí akce

Ohlédnutí za předváděcí akcí krbových vložek Hoxter a keramických kamado grilů Big Green Egg ze dne 18.05.2022

Ať už jste se dozvěděli o předváděcí akci pozdě, nebo jste se zkrátka nemohli dostavit osobně, nevadí. Pohodlně se usaďte a užijte si alespoň virtuální prohlídku!

Myšlenka uspořádat předváděcí akci a den otevřených dvěří se nám honila hlavou od samého začátku, kdy jsme zapustili kořeny v Lípě u Zlína. Bohužel pracovní vytížení a všemožná nařízení a zákazy nám prvotní plány v roce 2021 zhatily. Všemu jsme nechali volný průběh a tak se stalo, že jsme společnými silami rozšířili oblast podnikání o sekci "Grilování a vaření". Netrvalo to dlouho, nový showroom se zcela zaplnil luxusními grily Big Green Egg, grily Rösle, příslušenstvím, perfektním vybavením, pro ještě lepří grilování a vaření, Petromax a Style de Vie Authentique. Najednou, s příchodem jara, oprášili jsme onu myšlenku a započala organizace, vyřizování, zařizování, aby si každý návštěvník odnesl perfektní zážitek. 

Ve spolupráci s firmou HOXTER jste tak měli možnost zhlédnout a konzultovat výběr krbové vložky:

HOXTER HAKA 89/45ha - zadní přikládání, horní výsuv, jednosklo

Tato krbová vložka už sice není ve standardní nabídce firmy Hoxter, k dispozici je běžně pouze s dvířky na pantech, ale není problém na vyžádání tuto krbovou vložku vyrobit i s horním zdvihem. A právě tuto variantu nám z Hoxteru přivezli.

HOXTER ECKA 51/51/51H - horní výsuv, dvojsklo

                       

HOXTER ECKA 80/35/50Slh - levá, horní výsuv, jednosklo

                                                                                

HOXTER UKA 56/50/56/52h - nosná konstrukce, pětistranný stavěcí rám 70 mm černý

HOXTER HAKA 60/50Sth - tunel, horní výsuv/panty vlevo, jednosklo

HOXTER HAKA 63/51 - kopule D180, dvojsklo, panty vlevo

Druhá část předváděcí akce se nesla v duchu grilování a vaření. V hlavní roli se ukázaly keramické grily Big Green Egg - konkrétně modely MiniMax, Small, Large a plynový gril Rösle Videro G3-S Vario+. Dále si hosté mohli prohlédnout na našem showroomu Big Greed Egg Medium, plynový gril Rösle Videro G4-S Vario+ a grily na dřevěné uhlí Rösle No.1 AIR F50 včetně novinky letošní sezóny No.1 AIR F60 NERO - v černém provedení.

Počasí objednané, sluníčko se na nás usmálo a vůně grilovaných pokrmů provoněla celou Lípu. Degustační menu bylo tak vynikající, že nelze ani slovy popsat. O jeho přípravu se postaral mistr grilovací obracečky, pan Jiří Skřivánek (specialista Big Green Egg ČR). Dokonalá příprava, dokonalé provedení - to je charakteristický rukopis celého procesu grilování jak na keramických grilech Big Green Egg, tak na plynových grilech Rösle. Ostatně každý, kdo se k nám přišel podívat, se mohl přesvědčit na vlastní oči a hlavně na vlastní chutě! V okamžiku, kdy jsme podávali jemně zauzeného lososa na štěpkách Big Green Egg Cherry, všechno utichlo. Abychom to vysvětlili - zauzený losos v Big Green Egg je totiž úplně jiná liga, žádná utahaná a mdlá ryba se nekoná. Naopak naprosto svěží, šťavnatá pochoutka. A copak jste tu měli vlastně vše možnost ochutnat?

Degustační menu:

Jemně zauzený losos, grilovaná zelenina, jogurtovo-česnekový dip

Vepřová panenka, vepřové kotlety, grilovaná zelenina

Trhané maso z hovězího krku v tortile nebo s bagetkou

Cramble s drobenkou a vanilkovou zmrzlinou

Srdečně děkujeme všem, kteří si udělali čas a přišli se k nám podívat. Rovněž děkujeme partnerům z firmy Hoxter za skvělou spolupráci. Pevně věříme, že podobnou akci budeme moci pro naše zákazníky uspořádat i v příštím roce 2023. 

Níže si můžete prohlédnout fotogalerii, jak to u nás probíhalo. 

Vlastní kamenná prodejna a sklad

Vlastní kamenná prodejna a sklad

v Lípě u Zlína, k vidění krbové vložky, kamna, grily a další

Působíme po celé ČR

Působíme po celé ČR

krby stavíme po celé ČR

Komplexní kamnářské služby

Komplexní kamnářské služby

od návrhu po realizaci

Tým odborníků

Tým odborníků

vždy připraven vám poradit s výběrem krbu, kamen, grilu, materiálů nebo příslušenství

Tyto stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním těchto stránek s tím souhlasíte. Další informaceSouhlasímNastavení