Hoxter UKA 56/50/56/52h

Je libo sálavý krb s třístranně prosklenou krbovou vložkou Hoxter UKA 56/50/56/52h?

Před Vánoci jsme byli pozváni k jednomu z našich zákazníků, kterému jsme v roce 2020 stavili krb. V tomto případě šlo o sálavý krb s třístrannou krbovou vložkou Hoxter UKA 56/50/56/52h.

Zákazník již má téměř dokončený interiér svého nového domu a tak jsme si mohli pořídit pár fotek našeho díla. Na míru zhotovený spodní a horní parapet kolem skla krbové vložky je zhotoven z oceli tloušťky 8 mm, ostění pak z oceli tloušťky 5 mm. Všechny ocelové prvky byly lakovány do odstínu kovářská čerň.

Horní odvětrávací designová štěrbina, rovněž zhotovená na míru z oceli tloušťky 5 mm, musela být v tomto případě instalována nejen z estetických důvodů (přání zákazníka), ale rovněž i z funkčních důvodů. Pomáhá totiž odvádět část tepla z komory krby z důvodu nedostatečných teplosměnných ploch. Jednoduše řečeno, aby mohl zůstat krb kompaktním, pomohli jsme si odvětrávací štěrbinou.  

Vlastní kamenná prodejna a sklad

Vlastní kamenná prodejna a sklad

v Lípě u Zlína, k vidění krbové vložky, kamna, grily a další

Působíme po celé ČR

Působíme po celé ČR

krby stavíme po celé ČR

Komplexní kamnářské služby

Komplexní kamnářské služby

od návrhu po realizaci

Tým odborníků

Tým odborníků

vždy připraven vám poradit s výběrem krbu, kamen, grilu, materiálů nebo příslušenství

Tyto stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním těchto stránek s tím souhlasíte. Další informaceSouhlasímNastavení