Vážení zákazníci, ve dnech 25.-26. dubna se účastníme školení a nemůžeme se proto věnovat vašim objednávkám. Všechny objednávky a vaše dotazy vyřídíme postupně v pondělí 29. dubna. Děkujeme za pochopení. Tým KRBY Jurčák

Digitální teploměr Big Green Egg s pouzdrem

Kód produktu: BGE-119575 Výrobce: Big Green Egg

Digitální teploměr pro přesné měření teplot masa. Celý popis

Potřebujete poradit?

Petr Jurčák • Spolumajitel Rychlý kontakt

Digitální teploměr Big Green Egg s pouzdrem

Kód produktu: BGE-119575 Výrobce: Big Green Egg

Digitální teploměr pro přesné měření teplot masa. Celý popis

Skladem u dodavatele
4 909 Kč 4 057,02 Kč bez DPH
ks

Potřebujete poradit?

Petr Jurčák • Spolumajitel Rychlý kontakt

Informace o produktu

Chcete, aby váš steak byl krvavý nebo středně propečený?  Teploměr Big Green Egg měří teplotu unvitř pokrmu tak přesně, že ani příprava středně propečeného steaku pro vás nebude sázka do loterie. Navíc teploměr změří a ukáže teplotu (až do 232°C) během 3 až 4 sekund, takže se nemusíte bát, že vám z Big Green Egg uteče příliš tepla. A pokud se v průběhu měření přesunete jinam, žádný problém, displej se otočí spolu s vámi. Součástí je i ochranné pouzdro.

Je váš recept ve °F? Žádný problém, tento kouzelný teploměr ji přeloží do °C. Užitečné tipy najdete v přehledné tabulce optimálních teplot určitých druhů jídel. Rychlý a přesný - to zní jako ideální zaměstnanec!

PŘEHLED TEPLOT PRO MASO, RYBY, DRŮBEŽ A ZELENINU

EGG teplota ℃ Teplota jádra ℃ Propečenost
Hovězí
roláda 130 ℃ 59 ℃ rosé
roast beef 150 ℃ 53 ℃ medium rare
steak 220 ℃ 55 ℃ medium
ribeye 220 ℃ 55 ℃ medium
hamburger 220 ℃ 55 ℃ medium
picanha (rump cap) 130 ℃ 55 ℃ medium
pupek 190 ℃ 56 ℃ medium
svíčková 220 ℃ 55 ℃ medium
vysoký roštěnec 220 ℃ 56 ℃ medium
côte de boeuf 150 ℃ 55 ℃ medium
Telecí
telecí spodní šál 130 ℃ 55 ℃ rosé
Jehněčí
jehněčí žebra 190 ℃ 60 ℃ medium
jehněčí zadní 130 ℃ 64 ℃ medium
hamburger 220 ℃ 60 ℃ medium
Vepřové
roláda (krk) 130 ℃ 70 ℃ done
šunka od kosti, nasolená 110 ℃ 65 ℃ done
vepřová svíčková 190 ℃ 63 ℃ light rosé
vepřový bůček 110 ℃ 75 ℃ done
vepřový krk 130 ℃ 70 ℃ done
trhané vepřové maso 110 ℃ 85 ℃ well done
Drůbež
celé kuře 170 ℃ 78 ℃ done
kuřecí roláda 130 ℃ 75 ℃ done
kuřecí filety 130 ℃ 72 ℃ done
celý bažant 130 ℃ 72 ℃ done
celá krůta 130 ℃ 74 ℃ done
kachní stehno 130 ℃ 85 ℃ done
kachní prsa 130 ℃ 65 ℃ medium
Ryby
losos 140 ℃ 45 ℃ rosé
treska 140 ℃ 58 ℃ done
tuňák 220 ℃ 50 ℃ rosé

Uvedené teploty jádra jsou teploty, kdy je maso vytaženo jako hotové. Jinými slovy, jedná se o konečné teploty jádra.

Uvedené teploty v Big Green Egg jsou orientační, takže je možné se od nich odchylovat.

Navštivte náš showroom
Přijďte se pobavit, poradit či přesvědčit o kvalitách produktů, které Vám nabízíme. Najdete nás v obci Lípa nedaleko Zlína.
Vlastní kamenná prodejna a sklad

Vlastní kamenná prodejna a sklad

v Lípě u Zlína, k vidění krbové vložky, kamna, grily a další

Působíme po celé ČR

Působíme po celé ČR

krby stavíme po celé ČR

Komplexní kamnářské služby

Komplexní kamnářské služby

od návrhu po realizaci

Tým odborníků

Tým odborníků

vždy připraven vám poradit s výběrem krbu, kamen, grilu, materiálů nebo příslušenství

Tyto stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním těchto stránek s tím souhlasíte. Další informaceSouhlasímNastavení